Profile

Join date: Dec 9, 2021

About

Ați auzit vreodată melodii personalizate ca tonuri de apel pe iPhone-ul prietenilor tăi care rulează iOS 14 sau iOS 13? Cum te-ai simțit când ai aflat că iPhone acceptă melodii personalizate ca ton de apel sau sunet de notificare și că poți chiar descărca tonuri de apel pentru iPhone de pe un site web? Cred că trebuie să fi fost o veste bună pentru tine.

Există tonuri de apel gratuite pentru iOS, dar mulți producători de tonuri de apel și site-uri web s-ar putea să nu vrea să întâlniți aceste informații. Dar astăzi, vă vom împărtăși informații bune despre cum să obțineți tonuri de apel gratuite pentru iPhone.

Pentru a vă oferi cunoștințele potrivite despre cum să descărcați tonuri de apel gratuite pentru iPhone, vom începe prin a vă oferi site-urile legale pentru a descărca tonuri de apel pentru iPhone și adresa URL.

Dar rețineți că, majoritatea site-urilor web necesită să vă creați un cont și să vă conectați înainte de a descărca tonurile de apel. Dacă nu vă place, vă puteți crea propriul ton de apel din melodiile dvs.

Tonurideapelgratuite oferă descărcare completă de tonuri de apel în format mp3 și mp4 pentru dispozitive iPhone și Android. Oferă o categorie diferită de sunet de notificare, cum ar fi tonuri de apel hip hop, tonuri de apel country, tonuri de apel R&B, tonuri de apel amuzante, tonuri de apel prostești și multe altele!Tonuri De Apel Gratuite

More actions